Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten
Wijk bij Duurstede: 0343 - 750 210 Facebook Wijks Woontheater

Magfloor pvc-vloeren

Magnetische vloeren

De Magfloor pvc-vloeren zijn magnetische vloeren. Magfloor is toonaangevend is de ontwikkeling en productie van moderne, trendy en vooral ook kwalitatieve magnetische pvc-vloeren. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor industrieel gebruik.

PVC-vloer, leggen zonder lijm

Deze vloer is gebaseerd op een innovatief systeem waarbij een magnetische rubbermat van 0,3 mm dikte als ondervloer eerst los op de vloer wordt gelegd. De lamellen van de Magfloor pvc-vloer worden vervolgens eenvoudig daarop gelegd. Lijm is dus niet nodig.

Voordelen pvc-vloer

Deze pvc-vloer kent veel voordelen. Zo is het niet gevoelig voor vocht, kan het over een oude vloer heen gelegd worden en is er geen lijm nodig waardoor het leggen veel sneller gaat. De lamellen zijn 3 mm dik en hebben een toplaag van 0,5 mm die standaard is voorzien van een PU-coating. 

Magfloor pvc-vloeren, ideaal voor projecten

De pvc-vloeren van Magfloor zijn ideaal voor projecten zoals winkels, hotels, kantoren en restaurants. Het is namelijk heel erg goed bestand tegen extreem gebruik. En wilt u de vloeren geheel of deels vervangen of vernieuwen dan zijn de lamellen zo weggehaald. De magnetische onderfolie kan meestal gewoon hergebruikt worden.

Magfloor bij Vloooer

De pvc-vloeren van Magfloor zijn leverbaar in twee dessins, hout en steen waarbij hout ook een realistische structuur heeft. Wilt u deze professionele pvc-vloer zelf zien dan kunt u ons bezoeken in Amsterdam Zuidoost en in Houten.