Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten
Wijk bij Duurstede: 0343 - 750 210 Facebook Wijks Woontheater

Xrossfloor pvc-vloeren

PVC van stroken vinyl

Ook de pvc-vloeren van Xrossfloor vindt u bij Vloooer. Deze vloer bestaat uit stroken vinyl op een vochtbestendige ondergrond. De stroken hebben een kliksysteem zodat het eenvoudig en zwevend gelegd kan worden.

Voor intensief gebruik

De pvc-vloeren hebben een toplaag die de vloer zelf beschermt en het onderhoud eenvoudig maakt. De stroken pvc zijn aangebracht op een onderlaag die goed bestand is tegen water en vocht. Dat maakt deze pvc-vloeren niet alleen comfortabel en gemakkelijk in gebruik, ze zijn ook stabiel en geschikt voor veel uiteenlopende toepassingen, van huiskamer tot een intensief gebruikt project.

Ook bij vloerverwarming

De vloeren van Xrossfloor reduceren geluid beter dan het meeste laminaat van dezelfde dikte en de compacte opbouw garandeert een lage warmteweerstand. Deze pvc-vloeren zijn dus ideaal als u ook vloerverwarming heeft. 

Assortiment van Xrossfloor

Het assortiment van Xrossfloor heeft een drietal verschillende pvc-vloeren met extra lange, 183 cm, en extra brede, 23 cm, planken. Deze versie is met 7 mm dikte ook de meest robuuste en is in acht verschillende dessins leverbaar. Een andere collectie heeft een toplaag met structuur om een natuurgetrouw effect na te bootsen. Deze pvc-vloeren zijn leverbaar in vier dessins en hebben een afmeting van 122 x 22,8 cm. De Trend-collectie van Xrossfloor heeft stroken van 122x 18cm en heeft vier moderne decors.

Xrossfloor bij Vloooer

Wilt u meer weten over de pvc-vloeren van Xrossfloor? Kom dan eens bij ons langs. Zowel in Houten als in Amsterdam Zuidoost staat onze vloerspecialist voor u klaar.